![]() |
Meleklerin Hiyerarşisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerin HiyerarşisiBaşmelekler Melek Varlıkların bir bölümüdür ve insan ırkını gözler ve gözetirler ![]() Başmelek Meleklerin Renkleri vasıtası ile çalışırlar ve sadece onları çağırırsanız yaşamınızın bir çok alanlarında size yardımcı olabilirler ![]() Melek Hiyerarşisinde 9 seviye vardır, Kaynağa en yakın en yüksek seviye olan Seraphim ile başlar, İnsanlara en yakın olan Meleklere kadar uzanır ![]() Kaynağa en yakın olan 1 rakamı ile 9 seviye aşağıdaki gibidir: 1 Seraphim Saf ışık varlıkları olan Seraphim Kaynağa en yakın seviyedir ve saf ışık, sevgi ve ateş melekleri olarak düşünülür ![]() göremezsiniz, ama dua ve istek ile onlara ulaşabilirsiniz ![]() 2 Cherubim Bir sonraki seviye Kaynak’tan pozitif enerjiye kanallık yapan ve yıldızları koruyan Cherubim’dir ![]() ![]() 3 Thrones (Tahtlar) Thrones (Tahtlar) bir sonraki seviyedir ve koruyucu melek vasıtası ile size enerji aktarırlar ![]() adaleti temsil ederler ![]() ![]() 4 Dominionlar (Hakimiyetler) Dominionlar sonraki seviyedir ve bilgelik ve sezgiyi temsil ederler ![]() 5 Güçler Bunlar insan tarihinin kayıtlarını tutan Meleklerdir ![]() vermek üzere iken mesajlar gönderirler ![]() yardım ederler ve sizi korurlar ![]() 6 Erdemler Erdemler Tahtlar ile el ele çalışırlar ve spiritüel yollarında ilerlemek için gerekli olan aletleri geliştirmelerinde insanlara yardımcı olmak için spiritüel enerji gönderirler ![]() 7 Prensipler Prensipler Dünyadaki ülkeleri, şehirleri ve insan gruplarını korurlar ![]() liderleri korurlar ve doğru seçimler yapmalarına yardım ederler ![]() 8 Başmelekler Başmelekler bir çok seviyelere ait olabilirler, ama yapabildikleri yerde ve zamanda insanlara yardım etmeyi severler ![]() düşünülürler ![]() ![]() sonra aktarılacak olan farklı niteliklere sahiptirler ![]() 9 Melekler En son seviye – bu en az önemli anlamına gelmez – meleklerdir ![]() yaşamımızda bize yardım ederler ve kaynaktan insanlara bilgi ve rehberlik getirirler ![]() ![]() handan bucak |
![]() |
![]() |
|