Kaybolan Bir Umuttun Benim İçin.. |
|
|
#1 |
|
black_R-O-S-E
|
Kaybolan Bir Umuttun Benim İçin..kaybolan bi umuttun benim için ellerinden tutsam belkide yakalayabilirdim ![]() ![]() ama yapamadım, çaresizdim ![]() ![]() ve sen anlamadınn ![]() ![]() karar vermiştim, anlatacaktım sana kendimi dökecektim içimi ![]() ![]() anlatacaktım sana seni sensiz yaşamayı ![]() ![]() ama dinlemedin ![]() baktın ama duymadın![]() ![]() biliyordum sözlerim kalbine kadar gidememişti herşey takılıp kalmıştı mantığında ![]() ![]() benim aşkım senin için mantıksızdı dedim ya sen benim için kaybolan bi umuttun hiç benim olmamıştın ![]() ![]() ellerimden kayıp giden son ışığım sandığım bi umuttun ![]() ![]() sen sadece buydun ![]() ![]() ![]()
|
|
#4 |
|
suskun
|
Gerçekten çok güzel bir şiirdi black rose! ![]() ![]() Benim sevdiğim şiir tarzı zaten:))Yüreğine,emeğine sağlık!![]() ![]()
|
#5 |
|
black_R-O-S-E
|
yorumun için saol suskun şiir konusunda zevklerimizin benzer olmasına çok sevindim ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
black_R-O-S-E
|
yorumun için saol cnm ya aslında acemice yazılmış bişeydi bu kadar okuncaağını düşünmemiştim ![]() ![]() çok teşekkür ederim yorumlarınızı paylaştığınız için![]()
|
|
|
|