![]() |
Yürüyerek 20 Günde 4 Kilo Verin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürüyerek 20 Günde 4 Kilo VerinYürüyerek 20 Günde 4 Kilo Verin Yürüyerek 20 Günde 4 Kilo Verin İngiltere'de piyasaya çıkan Walking Diet (yürüyüş diyeti) isimli kitabın yazarı Joanna Hall, yürüyerek daha güzel vücuda sahip olmanın yollarını anlatıyor ![]() Yürümek, yalnızca kilo vermeye yardımcı olmuyor ![]() Başlamadan önce bir spor mağazasına uğrayarak bir adımsayar (pedometre) satın alın ![]() ![]() Gün 1-3: Her gün attığınız adım sayısını bir kenara yazın ve 3'üncü günün sonunda bunları toplayıp üçe bölün ![]() ![]() Gün 4-5: Ortalama adım sayınıza 1000 adım ekleyin örneğin otobüsten bir durak erken inerek bu sayıyı tamalayabilirsiniz ![]() Gün 6: Bugünden itibaren yürüyüş yapmak için özel zamanlar ayırmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() Gün 7: Normalde en az 10 dakikada yürüdüğünüz bir mesafeyi gücünüzün yettiği kadar hızlı yürüyün ve yürüyüşün ne kadar sürdüğünü bir kenara not edin ![]() Gün 8-11: Ortalamanıza 1500 adım ekleyerek yürüyüşlere devam edin ![]() Gün 12: Bugünü dinlenmeye ayırabilirsiniz ![]() ![]() Gün 13-14: Ortalamanıza 2 bin 500 adım ekleyin ![]() ![]() ![]() Gün 15-16: Ortamalaya 3 bin adım ekleyerek yürüyün, temponuzu artırmaya çalışın ![]() ![]() Gün 17: Dinlenme günü ![]() ![]() Gün 18: Ortalamaya 2 bin adım ekleyerek yürüyüş yapın ![]() ![]() ![]() Gün 19: 7'nci günü tekrar edin ![]() ![]() Gün 20: Ortalamanızdan 1500 adım fazla atarak programı tamamlayın ![]() NASIL YÜRÜMELİSİNİZ? Karın kaslarını içeri çekin ve yürürken dik durun ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|