![]() |
Bir Şişko'nun Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Şişko'nun GünlüğüEvet arkadaşlar sitede beni az çok tanıyanlar görenler görmeyenler, zayıflamayı çok istediğimi ve bir türlü başaramadığımı, sürekli sporları diyetleri terkettiğimi ![]() ![]() Bu hafta başı sitede çok sevdiğim arkadaşların da gazı ile tekrar diyete ve spora başladım ![]() 25 ekim 2011 tarihinde Sevgili Queen, Sevgili İset, Sevgili Mira, Sevgili sendeseveceksin, Sevgili ReYHaN ile konuşmalarımda beni destekleyici (gaza getirici) sözleri ile 26 ekim 2011 de diyete başlamış bulunmaktayım ![]() ![]() Burada her akşam gün içerisinde ne yedim, kaç saat yürüdüm ve hangi aerobik hareketleri yaptım sizlerle paylaşıcam ![]() ![]() 26 ekim 2011 çarşamba günü tartıldığımda kilom 103,30 du ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili İset'in diyetindeki yasaklı besinleri asla yemiyeceğime yemin ederek başladım bu diyete ![]() ![]() yasaklı listesi şu; ekmek,makarna,pilav,patates bunlar asla yenmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelelim 26-27-28 ekim tarihlerinde yediklerime: sabah: sütle karıştırılmış bir kase kahvaltılık gevrek ![]() saat ![]() ![]() öğlen: bir kase çorba, bir küçük tabak sebze yemeği ![]() ![]() ![]() akşam:yine sütle karıştırılmış kahvaltılık gevrek ![]() ve aklıma geldikçe su içtim ![]() ![]() arkadaşlar bunları yaparak hiç aç kalmadım ve bugün tarih 29 ekim 2011 dayanamadım ve tartıldım sonuç 103,30 kg dan 100,30 kg dı ![]() her neyse bugün 100,30 kg olarak 4, ![]() ![]() hergün akşamları ne yediğimi ne yaptığımı sizlerle paylaşacağım ![]() Hedefim 3 ay da 30 kg vermek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlerden beni gaza getirmede yardımcı olmanızı isteyenzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar diğer sayfalarda yazdım ama okumayanlarınız var ve sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz ve konu başına eklemek zorunda kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|