![]() |
Tavuk Etli Ve İspanaklı Lazanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Ve İspanaklı Lazanya![]() 9 yaprak lazanya 2 parça tavuk göğüs eti 1 kg ıspanak 1 soğan 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber 1 ![]() Beşamel sos için 50 gr tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 2 yemek kaşığı tepeleme un 3 ![]() Tuz Tavuk etli ve ıspanaklı lazanya: Tavuk etini haşlayın ve küçük parçalar halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağı ve ayçiçeği yağını tavada ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabını yağlayıp yan yana üç lazanya dizin ![]() ![]() ![]() ![]() En üste kaşar peyniri serpiştirdikten sonra 200 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|