Karidesli Ve Bezelyeli Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karidesli Ve Bezelyeli Makarna![]() 4 kişilik ![]() ![]() 350 gr çubuk makarna 140 gr dondurulmuş karides 100 gr dondurulmuş bezelye 2 yemek kaşığı zeytinyağı 30 gr tereyağı Tuz üzeri için Rendelenmiş parmesan peyniri Karidesli ve bezelyeli makarna: Karidesleri zeytinyağında soteleyin Bezelyeleri ekleyip birkaç dakika daha sotelemeye devam edin Makarnayı kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün ve tekrar tencereye alın Tereyağı ekleyin Karides ve bezelyeyi makarnaya ilave edip harmanlayın Gerekirse tuzla tatlandırın Makarnayı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirerek servis yapın
|
|
|
|