![]() |
Kuşkonmazlı Ve Keçi Peynirli Kiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmazlı Ve Keçi Peynirli Kiş![]() 8 kuşkonmaz (sapları soyulmuş) 50 gr tereyağı 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 1 küçük soğan (ince kıyılmış) 2 yumurta 250 ml krema 55 gr keçi peyniri Tuz Karabiber Hamur için 190 gr un Yarım tatlı kaşığı tuz 115 gr margarin 2~3 yemek kaşığı soğuk su Kuşkonmazlı ve keçi peynirli kiş: Hamur için un ve tuzu karıştırma kasesine eleyip ekmek gibi ufalanıncaya kadar yağı yedirin ![]() ![]() Hamuru yağlanmış tart kalıbına yayın ve üzerine yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşkonmazların sert olmayan saplarını ince doğrayın ![]() ![]() ![]() Bir kasede yumurta ile kremayı çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|