Kayısılı Tartlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayısılı Tartlar![]() 4 milföy hamuru 10 kayısı 2 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım çay bardağı kayısı reçeli Kayısılı tartlar: Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin ![]() Toz şeker ve tarçını bir kasede harmanlayıp milföy hamurlarının üzerine serpiştirin Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin![]() Kayısıların çekirdeklerini çıkartıpdilimleyin ve milföylerin üzerine dizin Tekrar tarçınlı şeker serpiştirdikten sonra 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin Fırından çıkartıp kayısıların üzerine fırçayla reçel sürün ve soğumaya bırakın Arzuya göre vaniyalı dondurma ile servis yapın
|
|
|
|