![]() |
Yufkada İspanaklı Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkada İspanaklı Tart![]() 700 gr ıspanak 2 yufka 2 diş sarımsak 4 çorba kaşığı sıvıyağ 4 dilim pastırma 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 1 yumurta sarısı Tuz, karabiber Beşamel sos: 1 ![]() Yarım su bardağı un 50 gr margarin 1 tutam muskat Tuz, karabiber Yufkada ıspanaklı tart: Ispanağı temizleyip ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için; margarini tencerede eritip unu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkanın birini ufak parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız ıspanaklı karışıma pastırma ve beşameli ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|