Ton Balıklı Kabak Lokmaları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ton Balıklı Kabak Lokmaları![]() 2 kabak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr ton balığı konservesi 2 yemek kaşığı mayonez 3 taze soğan 10 kornişon turşu Tuz Süslemek için Frenk soğanı Dereotu Ton balıklı kabak lokmaları: Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin Soğumaya bırakın![]() Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın![]() Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın
|
|
|
|