Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, enginar, hamurunda, milföy

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar





4 enginar göbeği
250 gr bezelye
4 milföy hamuru
1 patates
1 havuç
Tuz
Toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı ılık su
Dereotu

Milföy hamurunda bezelyeli enginar:
Patatesi ve havucu küp doğrayın Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin Ilınmaya bırakın

İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.