![]() |
Akdeniz Usulü Somon Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdeniz Usulü Somon Balığı![]() 250 gr somon balığı 1 soğan 2 defne yaprağı Yarım kereviz 1 havuç Sos için 1 kırmızıbiber 1 sarı biber 1 yemek kaşığı küp doğranmış domates 2 sivri biber 1/3 havuç 1/3 kabak 1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz 1 yaprak fesleğen 2 siyah zeytin 2 yeşil zeytin 1 yemek kaşığı balık suyu 1 yemek kaşığı balzemik sirkesi Akdeniz usulü somon balığı: Küçük bir tencereye ince doğranmış soğan, defne yaprağı, küp doğranmış kereviz ve havucu alıp, üzerini geçecek kadar su ilave ederek kaynatın ![]() Tencerenin üzerine delikli süzgeci yerleştirin ![]() ![]() Diğer tarafta sosu için gerekli tüm malzemeleri küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|