![]() |
Sakızlı Levrek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakızlı Levrek Buğulama![]() 1 temizlenip filetosu çıkartılmış levrek 1 çorba kaşığı zeytinyağı 15 gr tereyağı 1 soğan 2 diş sarımsak 1 sivribiber 1 kırmızı dolmalık biber 1 domates 1 defneyaprağı 2 çorba kaşığı balık suyu 1 çorba kaşığı krema 1 çay kaşığı çam sakızı Tuz Karabiber Sakızlı levrek buğulama: Buğulamanın sosu için çam sakızını havanda ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız sosun yarısını bir güvece aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|