![]() |
Polpetta Napolitano (İtalya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polpetta Napolitano (İtalya)![]() Malzemeler 400 gr ![]() 1 diş sarımsak 1/2 demet maydanoz 2 adet yumurta l su bardağı mozorella peyniri 2 dilim ekmek 1 su bardağı süt galeta unu karabiber tuz zeytinyağı Yapılışı Kıymayı derin bir kaba aldıktan sonra ince kıyılmış maydanoz ,dövülmüş sarımsak ,yumurta ve süte yatırıp sonrasında elimizle iyice sıkarak sütünü akıttığımız ekmekleri ,tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra elimizle karıştırarak iyice yoğuruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir zeytinyağı koyup köfteleri çevire çevire kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|