![]() |
Özel Soslu İzgara Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel Soslu İzgara Balık![]() 6 levrek 1 su bardağı sıvıyağ 2 defne yaprağı Karabiber Sos için: 6 domates 3 soğan 1 havuç 1 defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak 2 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 tutam tozşeker Tuz, karabiber Özel soslu ızgara balık: Balıkları temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() Domatesleri ve soğanları soyup küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Margarini eritip soğanı sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları marinattan süzerek alıp yağlanmış ızgaraya yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|