Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böğürtlenli, puflar

Böğürtlenli Puflar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Böğürtlenli Puflar





8 milföy hamuru
1 su bardağı böğürtlen
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı toz şeker

üzeri için
Pudra şeker

Böğürtlenli puflar:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartarak 15-20 dakika oda ısısında bekletin Merdane ile hafif inceltin Böğürtlenleri bir kaseye alıp vanilya ve toz şeker ekleyerek harmanlayın Hamurların içlerine üçer tane böğürtlen yerleştirip kapatın Kenarlarına çatalla bastırın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin üzerlerine bıçakla kesikler yapın 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin üzerine pudra şeker serpiştirip ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.