![]() |
Etli Ay Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Ay Böreği![]() 2 su bardağı un 1 çay kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım yemek kaşığı ayçiçeği yağı 1 su bardağından biraz eksik su Tuz 90 gr tereyağı Harcı için 350 gr kuşbaşı dana eti 2 domates 2 sivri biber 1 soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz üzeri için 1 yumurta sarısı Haşhaş Etli ay böreği: Tereyağı hariç bütün malzemeyi yoğurup hamurun üzerini nemli bir bezle örterek 20 dakika dinlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|