![]() |
Uskumru Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uskumru Dolma![]() 4 orta boy uskumru 2 soğan 200 gr pirinç 50 gr çam fıstığı 50 gr kuş üzümü 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 2 yumurta sarısı 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un 1 su bardağı sıcak su 1 çeyrek demet maydanoz 1 çeyrek demet dereotu Tuz Tarçın Kızartmak için Ayçiçeği yağı Uskumru dolma: Uskumrunun karnını yarmadan, solungaçlarını temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tencerede ısıtıp çam fıstıklarını kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harcı uskumruların içine doldurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|