Soğanlı Balık Ekmek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soğanlı Balık Ekmek![]() 4 küçük baget ekmek 2 parça levrek fileto 1 küçük soğan 1 çay kaşığı kırmızı pulbiber Yarım demet maydanoz Zeytinyağı Tuz, karabiber Soğanlı balık ekmek: Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın Filetoların üzerine hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada iki taraflı olarak pişirin Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp biraz ezerek karıştırın Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin Sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun
|
|
|
|