![]() |
Yengeç Salatası (Safarat Mutfağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yengeç Salatası (Safarat Mutfağı)![]() 100 gr dondurulmuş yengeç eti Yarım demet roka Yarım demet maydanoz 1 göbek salata 1 turp 1 salçalık kırmızı biber 1 salatalık 5 kornişon turşu 1 limon 4 kiraz domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı sirke, hardal, tozşeker Yengeç salatası (safarat mutfağı): Yengeç etini şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Turp ve salatalığı soyup şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız sebzeleri büyük bir salata kasesine alıp karıştırın ![]() ![]() Zeytinyağı, limon suyu, sirke, hardal ve tozşekeri karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|