![]() |
Kremalı Sufle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Sufle![]() 3 soğan 1 tatlı kaşığı toz şeker 2 sivri biber 1 havuç 150 gr İzmir tulum peyniri 100 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri 1 yumurtanın sarısı 1 su bardağı süt 100 ml krema 1 tutam tarhun 2 çorba kaşığı mısırözü yağı Hamur için 2 su bardağı un 100 gr margarin 1 çorba kaşığ yoğurt 2 çorba kaşığı su Kremalı sufle: Unu yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları soyup piyaz şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Biberlerin çekirdeklerini temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru ısıya dayanıklı yağlanmış sufle kaplarının tabanına ve kenarlarını kaplayacak şekilde elinizle bastırarak yayın ![]() Üzerine önce karamelize edilmiş soğanları sonra peynirli karışımı paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|