![]() |
Uyutarak Bilgi Alma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyutarak Bilgi Alma..aşagıdaki duayı bir kişiden merak edilen bir bilgiyi almak için veya eğer kişinin üzerinde cinni bir etki olduğunu düşünüp bakım yapmadan önce o şahışlardaki cinler ile anlaşmak için kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tahsasin ![]() kaynak: mecmuatil ahzab ![]() ![]() okuma bıttıkten sonra hüddam gönderme duası okunmalıdır ![]() ![]() dua: Bismillahirrahmanirrahim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uyutarak Bilgi Alma.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyutarak Bilgi Alma..Selaten Tüncina bir çok kaynakta Sevgili Kemtamin'in konusunda olduğu gibi "ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât" şeklinde verilmiştir ama selavat-ı şerifin geldiği kaynaklar geriye doğru araştırılırsa eski kitaplarda "ve terfe'unâ bihâ indeke a'lâ'd-deracât" şeklinde yer aldığı görülür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uyutarak Bilgi Alma.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyutarak Bilgi Alma..gezici11 Nickli Üyeden Alıntı Selaten Tüncina bir çok kaynakta Sevgili Kemtamin'in konusunda olduğu gibi "ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât" şeklinde verilmiştir ama selavat-ı şerifin geldiği kaynaklar geriye doğru araştırılırsa eski kitaplarda "ve terfe'unâ bihâ indeke a'lâ'd-deracât" şeklinde yer aldığı görülür ![]() ![]() ![]() ALLAH razı olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uyutarak Bilgi Alma.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyutarak Bilgi Alma..Delaİlİ Hayrat Nedİr? Pek çok salâvatıı şerifenin cem edildiği "Delâil-i Hayrât" ismindeki o meşhur kitabın telif edilmesiyle alâkalı olarak şöyle bir kıssa anlatılmaktadır: "Delâil-ii Hayrât"ın müellifi olan Süleyman el-Cezûlî Hazretleri günün birinde yolculuk esnasında abdest tazelemek ihtiyacı hissetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün insanlar sizin ilminizden istifade eder, sizi hayır ve kerametle överler ![]() ![]() ![]() "Evladım hiç kuyudan ipsiz, kovasız su çıkarılır mı, bu nasıl olur? deyince, kız kuyunun başına gelip, bazı şeyler okuyarak kuyunun içerisine üfürmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() "Evladım! Sen bu keramete hangi amelin sebebiyle nail oldun?"diye sorunca, kız dedi ki: "Ben Peygamber Efendimize salâvatı şerifeyi çok getirip, buna devamla bu keramete nail oldum ![]() ![]() İmam el-Cezûlî Hazretleri kızın bu apaçık kerametine şahid olunca salâvatı şerife zikrini artırdı ve daha çok salâvat getirmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bir gece yatağına uzanmış yatıyordu; ama bunları düşünmekten gözüne uyku girmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O denizin üzerinden yürüyerek sahile yakın tenha bir adacığa gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süleyman el-Cezûlî Hazretleri ertesi gece yine tetikteydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmam el-Cezûlî üçüncü gece hanımını tekrar takip edip, yine aynı olaylar cereyan edince artık daha fazla dayanamadı ve hanımıyla konuştu ![]() ![]() ![]() "Efendi! Demek sırrıma vakıf oldunuz ![]() ![]() ![]() Süleyman el-Cezûlî Hazretleri günlerden beri kafasını meşgul eden soruya galiba cevap bulabilecekti ![]() "Ey Hatun! Hangi salâvata devam etmekle bu keramete nail oldun?" Hanımı kocasının bu sorusuna cevap vermek istemedi ![]() "Efendi! Bunu söylemeye müsaade yok ![]() ![]() ![]() O gece istihare yaptı ![]() "Bu salâvatı şerifeyi açıkça söylememe müsaade edilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Süleyman el-Cezûlî Hazretleri araştırma yapmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Evet, benim okuduğum salâvatı şerifeye bir kaç yerde rastladım ![]() ![]() ![]() İmam el-Cezûlî bunun üzerine o kitabı hem kendisi okudu hem de bütün Müslümanlara okumalarını tavsiye etti ![]() İçinde pek çok salâvatı şerifenin bulunduğu bu "Delâil-i Hayrât" kitabı asırlardır okunmaktadır ![]() Bu kitabı okuyan pek çok kimse maddî ve mânevî hastalıklarına şifa buldular ve ALLAH'ın lütfuna mazhar oldular ![]() -aLıNtı- |
![]() |
![]() |
![]() |
Uyutarak Bilgi Alma.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyutarak Bilgi Alma..ceylanbala Nickli Üyeden Alıntı Delaİlİ Hayrat Nedİr? Pek çok salâvatıı şerifenin cem edildiği "Delâil-i Hayrât" ismindeki o meşhur kitabın telif edilmesiyle alâkalı olarak şöyle bir kıssa anlatılmaktadır: "Delâil-ii Hayrât"ın müellifi olan Süleyman el-Cezûlî Hazretleri günün birinde yolculuk esnasında abdest tazelemek ihtiyacı hissetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün insanlar sizin ilminizden istifade eder, sizi hayır ve kerametle överler ![]() ![]() ![]() "Evladım hiç kuyudan ipsiz, kovasız su çıkarılır mı, bu nasıl olur? deyince, kız kuyunun başına gelip, bazı şeyler okuyarak kuyunun içerisine üfürmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() "Evladım! Sen bu keramete hangi amelin sebebiyle nail oldun?"diye sorunca, kız dedi ki: "Ben Peygamber Efendimize salâvatı şerifeyi çok getirip, buna devamla bu keramete nail oldum ![]() ![]() İmam el-Cezûlî Hazretleri kızın bu apaçık kerametine şahid olunca salâvatı şerife zikrini artırdı ve daha çok salâvat getirmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bir gece yatağına uzanmış yatıyordu; ama bunları düşünmekten gözüne uyku girmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O denizin üzerinden yürüyerek sahile yakın tenha bir adacığa gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süleyman el-Cezûlî Hazretleri ertesi gece yine tetikteydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmam el-Cezûlî üçüncü gece hanımını tekrar takip edip, yine aynı olaylar cereyan edince artık daha fazla dayanamadı ve hanımıyla konuştu ![]() ![]() ![]() "Efendi! Demek sırrıma vakıf oldunuz ![]() ![]() ![]() Süleyman el-Cezûlî Hazretleri günlerden beri kafasını meşgul eden soruya galiba cevap bulabilecekti ![]() "Ey Hatun! Hangi salâvata devam etmekle bu keramete nail oldun?" Hanımı kocasının bu sorusuna cevap vermek istemedi ![]() "Efendi! Bunu söylemeye müsaade yok ![]() ![]() ![]() O gece istihare yaptı ![]() "Bu salâvatı şerifeyi açıkça söylememe müsaade edilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Süleyman el-Cezûlî Hazretleri araştırma yapmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Evet, benim okuduğum salâvatı şerifeye bir kaç yerde rastladım ![]() ![]() ![]() İmam el-Cezûlî bunun üzerine o kitabı hem kendisi okudu hem de bütün Müslümanlara okumalarını tavsiye etti ![]() İçinde pek çok salâvatı şerifenin bulunduğu bu "Delâil-i Hayrât" kitabı asırlardır okunmaktadır ![]() Bu kitabı okuyan pek çok kimse maddî ve mânevî hastalıklarına şifa buldular ve ALLAH'ın lütfuna mazhar oldular ![]() -aLıNtı- ALLAH razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|