Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetlerden, cin, evham, için, kalkması, korkunun, musallatı, terkip

Cin Musallatı,Evham,Korkunun Kalkması İçin Ayetlerden Bir Terkip

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar güvendiğimiz ve bu konularda ehil olduğuna inandığımız bir abimizden bugün bir reçete aldım, tamamen kur'an ayetlerinden oluşuyor, sabah akşam suya okunup içilecek,
ben de ayetlerin anlamlarını da altlarına ekleyerek, üstte en solda kalanı yanına kopyalayıp yapıştırarak okunuş kolay olsun diye vs düzenledim, kendim de bugün uygulamaya başladım, inşallah uygulamak isteyenler word 2007 formatındaki dosyayı indirip uygulasınlar,
allaha emanet olunuz,
rabbim hepimizin sonunu hayreylesin

indir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

başka bir reçete;
bir sitede karşılıksız kullanılması şartı ile verilmiş, bu okunacak ve taşınacak dualardan para talep edenin ahirette iki elinin yakasında olacağını söylüyor yayınlayan,
iki word dosyası var biri okunacak biri taşınacak;

Okunacaklar;
Kur'an-ı Kerimdeki maddî ve manevî koruyuculuğu ve şifası olan ayetlerden derlenmiştir Ve bu tarzdaki dualarında içerisine cem edilen bir toplamadır

Not: Taşınacak Vefkler ile ilgili açıklamayı okuyunuz Bu toplama ile birlikte vefklerinde kullanılması gerekiyor
indir

Taşınacaklar
Vesile olabileceği bir kısım faydaları : sitres,buhran,bunalım,deprasyon,aura ve şakra açıklıkların kapanması,kronik baş ağrıları,hanımların göğüs ve rahim ağrılarının kaybolması,unutkanlık ve dalgınlık,evde devamlı darlanmak ve ev halkına saldırmak, kavga için bahane aramak, gerilim ve kasılma, karar vermede kararsızlık, vb MANEVİ hastalıkların tedavisinde vesile olma ; Allah(cc) musade ettiği kadar faydaya vesilesi vardır
Nuskanın hazırlanışı: KESİNLİKLE RENKLİ olacak İndirdiğiniz dosyadaki hazır isimli word dosyasını aç iki adet A4 kağıdına arkalı önlü yazıcıdan çıktı al Kağıdı ikiye katlaTekrar ikiye katla Katlayabildiğin kadar katla En sonunda koli bantıyla 7 defa sar Sonrada deriyle etrafını dik(ayakkabıcılarda deriden kılıf yapıp ayakkabı bağıyla boğazına as) Boğazına asınca ete değsin çamaşırın üzerine olmasın Nuskayı takınca dualarıda 7 gün okumaya veya okutmaya devam edin Sıkılsanız dahi KESİNLİKLE okumayı terk etme
Not: hanımlar bunu takar takmaz 7 gün okunacak duayıda(buradan indirebilirsiniz) HEMEN okumaya başlasınlar Özürlü günlerine denk gelirse tedavi olduğundan okumaya ruhsatları vardır Özür günlerine denk gelirse şöyle niyet etsinler ‘YARABBİ NİYET EYLEDİM TEDAVİ İÇİN MALİKİ MEZHEBİNİ TAKLİDEN OKUMAYA ‘ der okumaya devam eder
indir

Ruhsatın şeri delili :
1- İbn-i abidin c:15 shf: 379 Feteva-i dindie c:12 shf:124
2- Mizanül Kübra sahife 211 , 225 de İmam-ı malik ve mezheb-i davudda okunabilir
3- İslam fıkhı ansiklopedisi hayız,nifas ve istihaza cild 1 sahife 359

BU DUAYI PARAYLA SATANA VE MÜSLÜMANLARIMI ALDATANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM YANLIZ ALLAH (cc) RIZASINDA KULLANILACAKTIR YOKSA ELİM HAŞİR MEYDANINDA YAKALARINDA OLCAKTIR
İsterseniz banada dua edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com