Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kesin bir yolhüddam edinmeyin

&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot;

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni bir başlık açayım

"Kesin bir yolHüddam edinmeyin!"

1000 adet ayetel kürsü yü allah rızası için okuyunO size en hayırlısını verecektirBu arada ne demektir hüddam sahibi olmakSen aciz bir kulsunSen bir varlığa sahip olma diye, senin sahibin onlara ayrı alem sana ayrı alem verdiKöpek bizim alemimizde tasma taktık,kuş bizim alemde kafese koyduk,balık bizim alemde akvaryuma koydukTek sahip olmadığımız cinimiz hüddamımız vardıHadi diyelim sahip olduk, onu nereye koyacanızEğer hüddam size sadece allaha daha iyi nasıl kulluk yaparız onu anlatacaksa veya kulluk bilincini erdirmek için daha sade bilgilerle bizi eğitecekse hiç durmayın hemen edinin bir hüddam

Amaç:Allah

Araç:Kur'an

Tüm dünya hayatı için bu 2 şeyi bilmeniz yeterliAllahtan korkun kur'an a sarılınHüddam edinen ise;denize düşer yılana sarılırArkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayınHüddam bölümüne konu açanlara garezim yokBelki çoğunuz sana ne bizim işimize karışmak sanamı düstü terbiyesiz diyebilirAma ben kaçınızı bu hayalden uyandırırsam ne mutlu banaLütfen kızmayın!Bilgi paylaşımına benim büyük saygım varPaylaşın ama kimseye zararı olmayan şeyleri paylasınDeneyin iyi sonuç alınca paylaşınBuda neyi gösteriyor;ben bu cin hüddam dediklerinden sıkıntı çektimİslamı buldum allahı buldum rahatladımTüm bunların boş olduğunu gördümGelin sizde görün sizde bulun allahı bunca sıkıntıya düşmedenHerkese saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

MERk etmeyin hüddam öyle sizin dusundugunuz gibi sahip olunacak birsey deildir ancak yardimcidir ve yardima gedliginde bile saygida kusur edilmemelidir kendisinehuddaminla ruh kardesligine benzer bir bag kurulur aradao nedenle durumu bu sekilde trajiklestirmenize hic gerek yoktuniyetinizin iyi oldugunu anliyorum ama durum bu sekilde vahim deilzaten dunyevi istekleri icin hadim isteyen biri anca havasini alir ve de zarar da görur--ALLAHin adaleti herseyden buyuktur siz icinizi rahat tutun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com