Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyalı, earth, man

Dünyalı - The Man From Earth...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyalı - The Man From Earth...

2007 amerikan yapımı olup da “aksiyon” içermeyen bir filmden bahsetmek istiyorum Oyuncuları genellikle amerikan dizilerinde gördüğümüz karakterler Baş rol oyuncusu John Oldman - David Lee Smith‘ı da CSI Miami‘ den tanıyoruz Oldukça tesadüf eseri gecenin bir vaktinde izledim filmi ve yazmaya değer buldum Şu anki IMDB notu 85/10 Yani oldukça başarılı
Son yıllarda amerikan filmlerine çok sıcak bakmadığımı dünya alem biliyor Çünkü yedikleri yemek porsiyonları gibi filmleri de şişiriyorlar Özüne indiğinizde 3-5 şatafattan başka birşey kalmıyor geriye Fakat bu film (the man from earth) biraz değişik Filmi önereceğimden dolayı izleme keyfini kaçıracak detaylara yer vermeyeceğim

Öncelikle film aksiyondan uzak ve neredeyse bir oturma odasının içindeki dialoglardan oluşuyor Hoş silahlı bir sahne olsa da ona aksiyon diyemeyiz 10 yılını ayırdığı akademiden istifa eden bir öğretim üyesi olan John’u uğurlamaya gelen arkadaşlarının arasında bir dizi tartışma başlar Arkadaşları John’un neden böyle aniden istifa ettiğini ve nereye gideceği konusundaki sessizliğine anlam verememektedir John da neden gitmesi gerektiğini biraz geçmişe dönerek(!) anlatmaya başlar İlk başta oyun ve hikayevari giden hayat hikayesi acaba gerçek mi yoksa bir uydurma mıydı? İşte film boyunca buna cevap arıyorsunuz Ayrıca ortamdaki kişiler profesör ve uzmanlardan oluşan bir ekip olduğundan tartışma ilginç bir hal alıyor Zaman zaman sert atışmalar da oluyor
Film böyle bir havada gidiyor… Eğer bana bunun nesi ilginç ve izlemeye değer diyorsanız ilk paragraftaki ünleme dikkat edin Çünkü John 10000 yaşına gelirken neleri yaşadığını anlatıyor… Gerisini izleyin ve son dakikaya kadar cevabı merakta kalın…
iyi seyirler…
NOT: Filmde çok sağlam oyuncular var ama ben sadece John’dan bahsettim yanılmayın!…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com