![]() |
Sustum!Yanlız Acılarım Konuşuyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Sustum!Yanlız Acılarım Konuşuyor!Canım acıyor ![]() ![]() Dudaklarımda "Sustum ![]() ![]() ![]() Ben susuyorum ![]() Susmalıyım ![]() Yalnız acılarım konuşmalı ![]() Fakat kimse duymamalı ![]() İçimizdeki çatışmaları yok edebilsem keşke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tek yüreğim konuşmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprakla alabora olmak çok mu yakın sence? Şunu anladım ![]() Ölmek demek değil şu mezar taşları ![]() Şurda yaşarkende yok olup gitmek varmış ![]() Dudaklarımda "Sustum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() çok güzel suskun teşekkürler paylaşım için bu arada ayın üyesi olmuşsun tebrik ediyorum :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Bir tek yüreğim konuşmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hele şükür yorum yapabildim internet ne kadar yavaşladı
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Bir tek yüreğim konuşmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dudaklarımda "Sustum ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel ![]() ![]() teşekkürler canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
suskun
|
![]() sevgşlş mate ve bktrul yorumlarınız için teşekkür ederim:))Evet bende hep susuyorum bktrul:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
angelesdream
|
![]() şiiri tekrar tekrar tekrar ve tekrar okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|