Sustum!Yanlız Acılarım Konuşuyor! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Sustum!Yanlız Acılarım Konuşuyor!Canım acıyor Yüreğimin ta içi parçalanıyor adeta ama susuyorum, susmak zorunda hissediyorum kendimi![]() Dudaklarımda "Sustum " ibaresi, ellerimde kocaman bir sensizlik En çok canımı yakanda bu zaten![]() Ben susuyorum ![]() Susmalıyım ![]() Yalnız acılarım konuşmalı ![]() Fakat kimse duymamalı İçimizdeki çatışmaları yok edebilsem keşke ![]() ![]() Seni pembe hayallerimize götürebilsem![]() ![]() Kömür karası gözlerinin parlaklığı gibi mutlulukları savurabilsem önüne![]() ![]() Ama yapamam, yapmamalıyım Dudaklarımdan kelimeler dökülmemeli![]() ![]() Susmam lazım şimdi! Yüreğim yansada tenimin beyazı gibi beyaz kalmalı senin için açtığım gönül sayfam![]() ![]() Kanamamalı, acısını haykırmamalı Susması lazım şimdi!Bir tek yüreğim konuşmalı O haykırmalı O anlatmalı yaşadıklarını O hesabını sormalı ona yaptıklarının bedelini Herkesi ve de her şeyi susturmalı, o konuşmalı bir tek![]() Toprakla alabora olmak çok mu yakın sence? Şunu anladım ![]() Ölmek demek değil şu mezar taşları ![]() Şurda yaşarkende yok olup gitmek varmış ![]() Dudaklarımda "Sustum " ibaresi, ellerimde kocaman bir sensizlik Ben sustum, yalnız acılarım konuşuyor Fakat kimse duymuyor
|
#2 |
|
okaliptus
|
çok güzel suskun teşekkürler paylaşım için bu arada ayın üyesi olmuşsun tebrik ediyorum :) |
|
|
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
Bir tek yüreğim konuşmalı O haykırmalı O anlatmalı yaşadıklarını O hesabını sormalı ona yaptıklarının bedelini Herkesi ve de her şeyi susturmalı, o konuşmalı bir tek![]() Hele şükür yorum yapabildim internet ne kadar yavaşladı
|
#7 |
|
mate
|
Bir tek yüreğim konuşmalı O haykırmalı O anlatmalı yaşadıklarını O hesabını sormalı ona yaptıklarının bedelini Herkesi ve de her şeyi susturmalı, o konuşmalı bir tek![]() Dudaklarımda "Sustum " ibaresi, ellerimde kocaman bir sensizlik Ben sustum, yalnız acılarım konuşuyor Fakat kimse duymuyor![]() çok güzel ![]() ![]() teşekkürler canım |
|
|
|
#9 |
|
suskun
|
sevgşlş mate ve bktrul yorumlarınız için teşekkür ederim:))Evet bende hep susuyorum bktrul:)) |
|
|
|
#11 |
|
angelesdream
|
şiiri tekrar tekrar tekrar ve tekrar okudum ![]() öyle güzelki![]() öyle güzel anlatılmışki birşeyler![]() acılar hayyaller,hüzünler ve yasaklar,anlatıcak kelime bulamıyorum![]() çok beğendim![]() harıkasın tatlım
|
|
|
|