|  | Reign Over Me (2007) |  | 
|  07-16-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Reign Over Me (2007)Reign Over Me - [ Hayatı Yakala ] Yapım : 2007 ABD Tür: Dram Yönetmen : Mike Binder Senaryo : Mike Binder Yapımcı:Jack Binder, Michael Rotenberg, Jack Giarraputo Görüntü Yönetmeni avid Swayze, Greg Berry Oyuncular: Adam Sandler Liv Tayler Don cheadle Saffron Burrows Donald Sutherland Film, üç kız çocuğunu ve karısını 11 Eylül saldırılarında kaybeden Charlie Fineman’in (Adam Sandler-Click, 50 Firs Dates) hikayesini anlatır  Charlie eski okul arkadaşı Alan Johnson’ın (Don Cheadle; Hotel Rwanda) yanına gidince tüm hayatı değişmeye başlar  Alan`ın hayatında her şeyi vardır: iyi bir iş, güzel ve iyi bir karısı ve güzel çocuklar    Alan`ın her şeyi olsa da nedense kendisini bazen mutsuz hissetmektedir  Charlie’nin gelmesiyle iki eski arkadaş dostluklarını pekiştirip, her şeyin iyiye gittiğini görürler ve garip maceralarla dolu hikaye başlar    Tek kelimeyle harika bir filmdi   2007 yapımı ama bu yıl izleyebildim   İzleyenlerin yorumlarına baktım ilk önce hepsinden 10 üzerinden 10 almış  Oldukça kaliteli bir film  Başta komedi gibi gelmişti ama adam yaşadığı olayı anlatınca ağlamamak için kendimi zor tutmuştum   Adam Sandler bu sefer farklı bir rol giymiş  Ama hakkını vermiş   Kesinlikleee tavsiye ederim ! | 
|   | 
|  | 
|  |