Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lanetli

Lanetli...

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lanetli...

Lanetli

P C Cast
PEGASUS YAYINLARI

“Benimle gelin, olur mu? Haydi, tekrar ölümsüzlerin dünyasına geçelim Bu kitaptaki muhteşem yazarların hikâyelerinin çeşitliliği ve zenginliği karşısında gözlerim kamaştı

Rachel Caine’in Morganville’ini ziyaret etmek her zaman bir zevktir ve Tanith Lee’nin eşsiz sesinin büyüsüyle baştan çıkarılmak büyük bir hazdır

Vampirlerin üç intikam tanrıçası tarafından yaratıldığı Kristin Cast’ın dünyasına gülümseyerek, hem tatmin olmuş bir okuyucu hem de kızıyla gurur duyan bir anne oldum

Claudia Gray’in İç Savaş öncesi hikâyesinin son kısmı beni neşelendirdi “Lanetli Aşk”ta Cynthia Leitich Smith’in olağanüstü hikâyesinden zevkle karışık bir şaşkınlık duydum

Richelle Mead’in “Mavi Ay”ı nefesimi kesti Nancy Holder’ın kıyamet sonrası görüşü beni vahşi, ürkütücü bir geziye çıkardı ve Rachel Vincent’ın vampir sireni efsanelerimize hoş bir katkı oldu

Bu sayfalardaki sihri okurken bana eşlik etmeniz için sizi davet ediyorum Hep birlikte vampirlerin cazibesiyle hiptonize olacağız ve böylece geçici bir süre için bile olsa bir parça ölümsüzlüğe ulaşacağız

Çeviren: Esra Doyuk
Yayın Yılı: 2011
Kitap Kağıdı
288 sayfa
13,5x21 cm
Karton Kapak
ISBN:6054456260
Dili: TÜRKÇE

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com