![]() |
Güldüren Diyaloglar |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Güldüren DiyaloglarGüldüren Diyaloglar Onur Air tarafından geçtiğimiz hafta 9 YTL’den satışa sunulan yaklaşık 10 bin iç hat biletini almak için şirketin Çağrı Merkezi’ni arayanlar ile görevliler arasında ilginç diyaloglar yaşandı ![]() ![]() İşte; ilginç diyaloglardan bazıları: -Antalya’ya ayın 22’sine iki kişilik yer ayırtacağım ![]() -Var efendim hem de kampanyalı ![]() -Ne kadar? -Bilet başı 9 YTL efendim ![]() -? -Alo ![]() -Kardeşim bilet ne kadar dedim? -İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim ![]() -Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga geçiyor birisi ![]() -Telefonu kapatır ![]() ***** -Ben işadamıyım ![]() ![]() ***** -Kızım İzmir’e 9 YTL’lik biletlerden istiyorum iki tane ![]() -Maalesef İzmir’e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Adana’ya olsun o zaman ![]() -Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef ![]() -Ya; nereye varsa ver kızım ![]() ![]() ***** (Kampanyanın birinci haftası ![]() ![]() -İndirimli biletlerden istiyorum ![]() -Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Yalancılar sizi ![]() -Bineceğim uçağa ![]() ![]() ***** -İndirimli bilet kaldı mı? -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Ben öylesine sormuştum zaten ![]() ![]() ***** -Samsun’a iki kişilik 9 YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() ![]() -Var efendim ![]() ![]() -Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz? -Elbette efendim ![]() -Emin misin sen? -Eminim tabi efendim ![]() -İyi, alayım o zaman ![]() ***** -Dokuz YTL’lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım ![]() -Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim ![]() -Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece ![]() -Üzgünüm efendim dokuz YTL’lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz ![]() -Soyguncular ![]() ![]() ***** -Dokuz YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() -Hangi yön ve tarihe olacak efendim ![]() -Hiç fark etmez ![]() ![]() ***** -Bacım Gaziantep’e dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Maalesef hiç kalmadı efendim ![]() -Hiç mi kalmadı? -Hiç kalmadı ![]() -Nasıl olur ![]() ![]() -Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı ![]() -O kadar adam ne yapacak Antep’te hayret bir şey ![]() ![]() ***** -Alo ![]() -Onur Air mi? -Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim? -Dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz ![]() ![]() -Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana ![]() ![]() alıntıdır Onur Air tarafından geçtiğimiz hafta 9 YTL’den satışa sunulan yaklaşık 10 bin iç hat biletini almak için şirketin Çağrı Merkezi’ni arayanlar ile görevliler arasında ilginç diyaloglar yaşandı ![]() ![]() İşte; ilginç diyaloglardan bazıları: -Antalya’ya ayın 22’sine iki kişilik yer ayırtacağım ![]() -Var efendim hem de kampanyalı ![]() -Ne kadar? -Bilet başı 9 YTL efendim ![]() -? -Alo ![]() -Kardeşim bilet ne kadar dedim? -İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim ![]() -Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga geçiyor birisi ![]() -Telefonu kapatır ![]() ***** -Ben işadamıyım ![]() ![]() ***** -Kızım İzmir’e 9 YTL’lik biletlerden istiyorum iki tane ![]() -Maalesef İzmir’e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Adana’ya olsun o zaman ![]() -Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef ![]() -Ya; nereye varsa ver kızım ![]() ![]() ***** (Kampanyanın birinci haftası ![]() ![]() -İndirimli biletlerden istiyorum ![]() -Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Yalancılar sizi ![]() -Bineceğim uçağa ![]() ![]() ***** -İndirimli bilet kaldı mı? -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Ben öylesine sormuştum zaten ![]() ![]() ***** -Samsun’a iki kişilik 9 YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() ![]() -Var efendim ![]() ![]() -Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz? -Elbette efendim ![]() -Emin misin sen? -Eminim tabi efendim ![]() -İyi, alayım o zaman ![]() ***** -Dokuz YTL’lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım ![]() -Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim ![]() -Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece ![]() -Üzgünüm efendim dokuz YTL’lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz ![]() -Soyguncular ![]() ![]() ***** -Dokuz YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() -Hangi yön ve tarihe olacak efendim ![]() -Hiç fark etmez ![]() ![]() ***** -Bacım Gaziantep’e dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Maalesef hiç kalmadı efendim ![]() -Hiç mi kalmadı? -Hiç kalmadı ![]() -Nasıl olur ![]() ![]() -Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı ![]() -O kadar adam ne yapacak Antep’te hayret bir şey ![]() ![]() ***** -Alo ![]() -Onur Air mi? -Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim? -Dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz ![]() ![]() -Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|