![]() |
Muhteşem Gizli Gösteri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhteşem Gizli GösteriMuhteşem Gizli Gösteri Yazar : Clive Barker "Howie'nin kafasında bu denizin bir görüntüsü belirdi ![]() ![]() ![]() ![]() o denizde bir de ada vardır ![]() Howie, çok uzaktan da olsa onu gördü ![]() Adı Ephemeris ![]() Güzel bir sözcük, güzel bir yer ![]() ![]() ![]() Orada olmak istiyorum, diye düşündü Howie, Jo-Beth'le beraber orada olmak istiyorum ![]() Unut onu ![]() Bana orada ne olduğunu anlat ![]() Muhteşem Gizli Gösteri, diye karşılık verdi babasının düşünceleri ![]() ![]() ![]() Jo-Beth'le gittim ben! Oraya süzüldük, birlikte ![]() Hayır ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Ben onu unutmanı söyledim ![]() Hayatımın aşkı o demek ki! Tanrım! Demek öyle! Jaff'ın peydahladığı bir şey âşık olunamayacak kadar lekelidir ![]() ![]() O hayatımda gördüğüm en güzel şey ![]() Seni reddetti, diye anımsattı Fletcher ![]() Ben de onu geri kazanırım öyleyse ![]() "Korku romanı ve sürrealist edebiyatın unsurlarını birleştiren Clive Barker'ın kitapları, Stephen King ile Güney Amerikalı romancı Gabriel García Márquez'in harmanıdır ![]() ![]() - Boston Herald "Dâhiyane bir yetenek ![]() ![]() ![]() ![]() - City Limits ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Muhteşem Gizli Gösteri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhteşem Gizli GösteriSeninle kitap zevklerimiz hemen hemen aynı ![]() ![]() Merak ettirdin bana bak ![]() ![]() Alacaklar birikti |
![]() |
![]() |
|