![]() |
Faziletleriyle Gün Ve Geceler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faziletleriyle Gün Ve GecelerDeğerli kardeşlerim bu kitaba sahip olursanız hicri takvimdeki 12 ayın özelliklerini, bu ayların içindeki günlerin önemini ve neler yapmanız gerektiğini herhangi başka bir kaynağa bakma gereği duymaksızın öğrenirsiniz! Tavsiyemdir ![]() ![]() ![]() Kuzguncuk ![]() ![]() ![]() M ![]() Yasin Yayınevi Allahü Teala buyuruyor ki: "Ey benim günahkâr kullarım! Size her zaman tövbeyi emrettim, ama bunu yapmadmız ![]() ![]() ![]() Eğer bu kıymetli zamanlar size ulaşır da, hâla günahlara ısrar ederseniz, vay kötülük yapanların başına gelecek zararlara ![]() -------------------------------------------------------------------------------- -- Kitapla İlgili Teknik Bilgiler -- Dili : Türkçe | Sayfa Sayısı : 511 | Ebadı : 13,5 x 19,5 | Basım Yılı : İSBN : 9944356916 | Cilt Durumu : K ![]() Açıklama:Allahü Teala buyuruyor ki: "Ey benim günahkâr kullarım! Size her zaman tövbeyi emrettim, ama bunu yapmadmız ![]() ![]() ![]() Eğer bu kıymetli zamanlar size ulaşır da, hâla günahlara ısrar ederseniz, vay kötülük yapanların başına gelecek zararlara ![]() |
![]() |
![]() |
|