Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur!Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur! Kitap hakkında O, Damdaki Mizahçı ![]() ![]() Bundan çoook uzun yıllar önce, dibe vurmaya başlayan ülkesinin farkına varıp, kendini damlara atan, o gün bugündür, o dam senin, bu dam benim dolaşan mizah ustası Cihan Demirci, epeyce uzun (10 yıllık) bir aradan sonra Damdaki Mizahçı kimliği taşıyan bir kitapla daha yeniden karşınızda![]() ![]() Ne demişti o dama ilk çıktığı anda: 'Ben bu dama atlamaya çıktım sanıyorsan yanılıyorsun sevgili halkım![]() ![]() Çünkü ben bu dama atlamaya değil, hiçbir şeyi atlamamaya çıktım! ![]() ' Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur! adlı bu kitap kendine 'hasss' bir mizahın yaratıcısı olan Cihan Demirci’nin Damdaki Mizahçı adlı 'deneme' dizisindeki ikinci kitabıdır ![]() ![]() Bu kitap kendini damlara atmak zorunda kalmış farklı bir mizahçının; 'Alma mizahçının ahını, dama çıkarır sonra mizahını' dediği birbirinden çarpıcı, birbirinden sarsıcı, birbirinden vurucu deneme yazılarından yani kısacası; 'Türklük halleri'nden oluşuyor![]() ![]() Bu kitaptaki ‘damagojik’ yazılar Türk insanının aslında dışardan herhangi bir düşmana ihtiyacı olmadığını, en iyi düşmanın gene kendisi olduğunu gösterecek acılıkta ve akıcılıkta ![]() ![]() Bize bizi, size sizi gösterecek, tokat kıvamında kara mizah yüklü bir kitap bu![]() ![]() (Tabii kendi yanlışlarını görmesini bilen yürekler için!Alıntı |
|
|
|