![]() |
Kaybedenin Önde Gideni / Charles Bukowski |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybedenin Önde Gideni / Charles Bukowski![]() Hayattayken yayınlanmış 45 kitabının yanında, ölümünden sonra ortaya çıkan yazıları, şiirleri, anıları da teker teker yayınlanmaya başlanan yazarın ilk şiirlerinden oluşan "Kaybedenin Önde Gideni", bu çalışmanın da ilk kitabı ![]() ![]() "Sadece sıkıcı insanlar sıkılır ![]() Sadece yanlış bayraklar dalgalanır ![]() Size Tanrı olmadılarını söyleyen insanlar aslında aksini düşünürler ![]() cehennem bulunduğun yerdir ![]() Dallas'tan geçtim ve Pasadena'da aylaklık ettim ![]() Anam ağlamadı çünkü ağlatacak kimse yoktu ![]() İki boy aynasını tuzla buz ettim ve beni hâlâ arıyorlar ![]() İnsanın asla girmemesi gereken mekânlara girdim ![]() Acımasızca dövülüp ölü diye bırakıldım ![]() Kafatasımda cop darbelerinden oluşmuş bir sürü yumru var ![]() Melekler korkudan altlarına kaçırdılar ![]() Harikulade bir insanım ![]() Siz de öylesiniz ![]() O da öyle ![]() Güneşin sarı nabzı ve dünyanın görkemi de ![]() Çeviren: Avi Pardo Parantez Yayınları, 2007, 192 sayfa |
![]() |
![]() |
|