![]() |
Gidiyorum Bu / Ah Muhsin Ünlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Bu / Ah Muhsin Ünlübütün eve dönmek isteyenlere ![]() ![]() ![]() ![]() -Werther'in yolunu tutup kanlar içinde inleyerek ölmek yahut Kays'ın yolunu tutup anlar içinde dinleyerek olmak ya da insanlar- -ama yine de sırf sen sürdürebil diye ayın alnında melekce ve şüpheye düşmeden kelebek besleyebilsin diye bir padişah açıkca benim alıp kini öte yana gecmem gerektir içinden memleketi çekeyim diye ![]() hem düşünsene; bu bizi nasil da imparatorluklaştırır!- -edebiyattan nefret ediyorum ama bu sana ne gibi bir tabanca sağlar ki ?- - ![]() ![]() ![]() ayakkabilarini kapimin onunde gormeyi istiyorum! cunku bu, seni seviyorumun icine nal salmak demektir ve hareketinin bana durdugunu akla uydurur ![]() oysa seni sevmem toplumu mesru kilar ve gitmen beni dile indirger sevgilim- -Ah laikse aşkımız elbet biter bir kışbaharyaz günü Gözlerin uçurumlar kaydeder avuçlarıma Bir çınar gövdesini bir hamle daha yayar Üç içbükey komodin silah çeker vurulur Sen gidersin denklem düşer ben aşk olduğumu anlarım Bir kelenek konduğu yerde bir mayın olduğunu anlar ![]() Ben dünyaya karşı 'durmak' ile meşhurum Olma! Yokluğun dudağıma lacivert lavlar bırakır Nasıl çekip gitmiş bir şaman Çekip gitmiş bir şaman değilse en çok Benim gibi sonsuz bir at Hiç konuşmuyorken de attır!- -yoo, hayir! omzunu acma ![]() ![]() -ben bu çağdan bir kere de şerefimle geçeceğim lazım gelen gülleri göğsüme gömmüştüm birleşmemiz radikal olacak ben kan vereceğim ![]() bunu daha çok küçükken bir filmde görmüştüm!- -öfkemi devletle bir toprağa gömüyorum aklımsa çamura saplandı saplanacak şems çeker çıkarır kitabı havuzdan; kuru ertan, alsana şu tüfeği duvardan benim ellerim ıslak- -Hicret gereksinimi Cam kırığı Sosyal bilimler ![]() ![]() ![]() Bir kediye en çok neresinden "-Ölmüş!" denilmez!- -sevgili şeyhim; ben allah'i cok seviyorum ![]() onu düşününce icim titriyor; elim ayagim solugum, her şeyim kesiliyor ![]() ama ona bir türlü acilamiyorum ![]() ne yapmaliyim?- -Sevgili Güllük; Anne vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve bunları elbette çabucak geçelim sevgilim ![]() |
![]() |
![]() |
|