Kanyon İmza Günü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanyon İmza GünüYılmaz Özdil, Yeni Kitabı “İsim,Şehir,Hayvan” İle İmza Gününde Sevenleriyle Buluşuyor D&R KANYON 30 Nisan 2011 CumartesiSaat 15:00 Not: Mümkün Olduğu Kadar Paylaşırsak Herkes Duysun Sonra Ben Duymadım Görmedim Demesin Kimse ![]() ![]() Sn iset şara dün sanırım imza günü istemiştin Çekim yasasını bu denli kuvvetli kullanıyor olduğunu bilmiyordum
|
|
Kanyon İmza Günü |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanyon İmza Günüyaw mandagül (allahım sevdiğim birine böle hitap etmek ne kadar zoruma gidiyo bi bilsen) ben izmirdeyim, ve geçen pazar o işi hallettim ![]() ![]() bana ismini özelden yazarsan, yaz aylarında istanbula gittiğimde, yılmazı ziyaret etmeyi planlıyorum, o tarihe kadar imzalatmamış olursan bi tane sana bi tane de mabel'e imzalatacam![]() ![]() onu kastetmiştim![]() ![]() yoksa nasıl geleyim ben şimdi oralara
|
|
Kanyon İmza Günü |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanyon İmza Günütımam tımam şansa bu imza gününe de gidemicem geldiğinde bana muhakkak yazarsın beraber giderük olmadı bu arada bana İNCİ de rahatlıcaksan |
|
Kanyon İmza Günü |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanyon İmza GünüMandagül Nickli Üyeden Alıntı tımam tımam şansa bu imza gününe de gidemicem geldiğinde bana muhakkak yazarsın beraber giderük olmadı bu arada bana İNCİ de rahatlıcaksan hahahahahahaha evet yaaa ![]() ![]() diğer konuya yazmışsın ama görmemişim yeni gördüm![]() ![]()
|
|
|
|