![]() |
Hayatınızın Amacı Para Kazanmak Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatınızın Amacı Para Kazanmak Mı?Çevremdeki insanlarla her konuştuğumda mutlaka şu şekilde serzenişler duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kafamı önüme koyduğumda belki hiçbir zaman bu kadar çok para istemedim ama zamanında ben de hangi sebeple olduğunu bilmeden param olsun istemiştim ![]() ![]() ![]() Oysa şimdi kafamı önüme koyduğumda bakıyorum da hayat ne anlamsız ve bir oyunun tekrarı gibi geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bir gün imkanım olduğunda Allah inşallah yapmak istediklerimi yapmamı nasip eder de bende bu dünyadaki görevimi en iyi şekilde başarmış olurum ![]() Belki yıllarca kendi amacımın ne olduğunu bilmeden yaşadım ama bu bana bu dünyaya neden geldiği mi ve gerçek amacımın ne olduğunu sorgulamamı sağladı ![]() Şimdi soru şu ? Sizin amacınız ne ? Para kazanmak mı sadece ? Peki o parayla ne yapacaksınız ? Sevgili dostlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi o parayla ne yapacaksınız ? O para sizi nereye kadar kurtaracak ![]() ![]() ![]() Gözlerinizi kapatın ve sadece düşünün ![]() ![]() ![]() Psik ![]() ![]() İnsan Kaynakları Uzmanı |
![]() |
![]() |
|