![]() |
Aşık Erkek Nasıl Anlaşılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Erkek Nasıl Anlaşılır?Aşık Erkek Nasıl Anlaşılır? Bir erkek âşık olduğunu nasıl gösterir dersiniz? Aşağıda vereceğimiz ipuçlarını gözden geçirerek erkek arkadaşınızın size sahiden âşık olup olmadığını test edebilirsiniz ![]() İltifat eder Son söyleyeceğimiz sözü en bastan dile getirelim: Erkekler her ne kadar "Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem" deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar, öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder ![]() Giyiminize, makyajınıza, yüz hatlarınıza, kilonuza, el-ayak bakımınıza, saçlarınıza, kalçalarınıza, göğüslerinize, gözlerinize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözün kısası, iç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin ![]() ![]() Dinler Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu, diksiyonunuzu; kısacası onu sözlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekler güldüren ve zeki kızlardan hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Fedakâr olur Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister, örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir ![]() ![]() Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister ![]() ![]() Zaman ayırmanızı ister Bir erkeğin hayatta en önem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir ![]() ![]() ![]() Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup, ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskançlık duyguları ön plana çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() Bilin ki o sadece sizin tarafınızdan ilgi görmek istiyordur ![]() ![]() Her halinizle güzel bulur Elbette ki de saçlarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Öncelik sizsinizdir Seven erkek sevgilisine öncelik tanır ![]() ![]() ![]() Soğuk bir yerde sizden başka üşüyen biri varsa ceketini önce size verir, hasta olduğunuzda işine gitmek yerine önce sizi ziyaret eder, hafta sonlarını ailesiyle geçirmek yerine sizinle program yapmaya çalışır ![]() ![]() Aşık Erkek Neler Der? Gözlerin çok güzel, bakışların beni çok etkiliyor ![]() Hafta sonu benimle tatile çıkar mısın? Cep telefonunda numarası olan Mehmet kim, arkadaşın mı? Aşkım beğendiğin ayakkabıların siparişini verdim ![]() Haftanın birkaç günü benim evimde kalmak ister misin? Odamdaki dolabın bir bölümünü senin eşyaların için boşalttım ![]() Makyaj yapmasan bile sen her halinle bütün kadınlardan daha güzelsin ![]() |
![]() |
![]() |
|