![]() |
En İyi 10 Mutsuz Evlilik Esprisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyi 10 Mutsuz Evlilik EsprisiEfendim mutlu evlilik için bir sürü ipucu verdik, bir yığın uzman görüşü yayınladık ama yine de ortalık mutsuz evli kaynıyor ![]() İşte mutsuz evliliklerin doğurduğu esprilerden bir demet: 1 ![]() Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer ![]() ![]() 2 ![]() Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: "Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğeri cevap verir: "evet yanlış adamla evliyimde ondan" 3 ![]() Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Bir genç babasına sorar: "Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: "bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum ![]() 5 ![]() Adam anlatıyormus: "Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu ![]() 6 ![]() Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız ![]() 7 ![]() Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler ![]() 8 ![]() Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: "Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım ![]() Adam cevap verir: "evet çok aşıktım farkedemedim ![]() 9 ![]() Bir adam gazeteye ilan vermiş: "eş arıyorum" Ertesi gün yüzlerce mektup almış ![]() "benimkini alabilirsin ![]() 10 ![]() Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Ya arabası yenidir ya da karısı! |
![]() |
![]() |
|