![]() |
Evliliklerimizi Bitiren Yanlışlarımız! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliklerimizi Bitiren Yanlışlarımız!Kabul ![]() ![]() ![]() ![]() EŞİNİN KİŞİLİĞİNE KARŞI AĞIR ELEŞTİRİDE BULUNMA Eşinin kişiliğini küçük düşürücü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Günün birinde eşlerden birinde olumlu bir değişiklik olmuştur veya gittikleri doktor dinlenilmiş ve kişi olumsuz bir davranışından vazgeçmiştir ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Evlilik hayatı boyunca insanların olumsuz hatıraları olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Eşinize bir kalıp biçerek o kalıba sokan ifadeler kullanmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Çiftler arasında diyalog tek taraflı olmaya başladığında eşler birbirlerine mesafe koymaya başlarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() Hatalar ![]() ![]() ![]() 7 ![]() İletişimde en önemli husus konuşan insanı sonuna kadar dinlemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ‘Senin hasta olduğunu biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Evliliklerimizi Bitiren Yanlışlarımız! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliklerimizi Bitiren Yanlışlarımız!çok güzel bilgiler ama sorun nerde biliyormusun genelde insanımızın özelliklede erkeklerinkendini geliştirmemesinde özeleştiri yapmamasında kendinde hata görmemesinde bu yüzdende ilişkiler tıkanıyor ben çevremde çok bayan biliyorum sürekli kişisel gelişim yayınlarını takip eden aynı şekilde evlilikle ilgili daha çok bilgilendirici yazılara merakla devam eden bunun sonucundada daha çok mutsuz olan çünki eşine okutamıyor kendi bilgi sahibi oldukça aradaki uçurum gittikçe aşılmaz oluyor kısaca iki tarafında eşit ilgisiyle çözülecekkonular bunlar türk erkeği ne hikmetse evdeki tıkanıklığı açmak yerine dışarı gitmeyi çözüm olarak görüyor teşekkürler konu güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|