![]() |
İdeal Seks Neye Benziyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İdeal Seks Neye Benziyor?Kadın ve erkek arasındaki farklılık cinsellikte de karşımıza çıkıyor ![]() ![]() Bir kadın "kendi idealini" anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela buna benzer bir geceyi unutamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yataktaki ilişkiyi güzelleştirecek bir başka şey, arzudan çıldırarak kendimizi yatağa atmaktansa yavaş ve gevşek hareketlerle birbirimize ümit verip sonra yeniden davetkar davranmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca ilişki öncesi uzun süre aşk oyunları yapmak, birbirimize dokunmak, okşamak ve sonra kendimi kaybedecek duruma gelinceye kadar cinsel organımla oynanması hoşuma gidiyor ![]() Aynı şekilde ilişki bittikten sonra da bir müddet birbirimizi okşamaya, sarılmaya devam etmek de hoşlandığım şeyler arasında ![]() ![]() ![]() BİR ERKEK KENDİ İDEALİNİ ANLATIYOR "Sevişmek istediğim veya eşimin sevişmek istediğini düşündüğüm geceler, ilişki öncesi erotik dergiler okumak ya da erotik kasetler izlemek hoşuma gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer sarılmamız sırasında eşim, ereksiyon halindeki organıma özel ilgi gösterirse daha çok haz alıyorum, bu bir gerçek! Tabii bu esnada ben de onu deliler gibi okşamaya devam ediyorum ![]() Eşimin orgazmını düşünerek orgazmımı, kendi boşalmamı geciktirmek benim için de çoğu zaman heyecanlı oluyor ![]() ![]() ![]() Ve tabii finalden, yani boşalmadan her erkek gibi müthiş haz alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İDEAL SEKS DÜŞÜNCELERİ ARASINDAKİ FARKLAR Kadın, seksi duygusal, cinsel oyun gerektiren ve uzun süreye gereksinimi olan bir şey olarak görüyor ![]() ![]() ![]() Bu yüzden erkeğin seks sonrası uykuya dalması birçok kadın için "hayal kırıklığı" yaratan bir durum ![]() Erkek ise seks konusunda geç ama çok hızlı uyarılıyor ![]() ![]() ![]() Kadın ve erkeğin kendi kafalarındaki "ideal seksi" birbirleriyle paylaşmaları, her iki tarafın da "ortak bir ideale" ulaşma yolunda ilk adımı olarak görülebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|