![]() |
Evli Çiftlerde Cinsel Soğukluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli Çiftlerde Cinsel SoğuklukEvliliklerde çiftleri birbirinden uzaklaştıran en büyük etken cinsel yaşama yeniliklerin kazandırılmaması ![]() ![]() Cinsel soğukluk, partnere yetişme çağında Ailenin cinsellik konusunda gösterdiği tutuculuğa bağlı olabiliyor ![]() Diğer bir neden de, gençlik çağındaki ilk deneyimde meydana gelmiş bir zorlama ya da partnerin doğru kelimeleri ve dokunuşları bulamamasından doğan ters etkilenmenin yıllar sonra ortaya çıkması ![]() İlk gece korkusu Evliliğin ilk gecesinde kadının kendini kasması ilişkiden haz almasından çok acı duymasına neden olmuş olabilir ![]() Bu nedenle de cinselliğe bakışı farklı olacaktır ![]() ![]() ![]() Evliliklerinin ilk yıllarında mükemmel bir cinsel hayata sahip olan çiftlerin, bir zaman sonra birbirlerinden soğumalarının nedeni büyük ihtimalle libido kaybına bağlıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Evli Çiftlerde Cinsel Soğukluk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli Çiftlerde Cinsel Soğuklukmerhabalar benim baş edemediğim bir problemim var sizinle paylaşıp bir çözüm bulmayı umut ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu konuyla ilgil, ne yapmak istediğini bilmiorum ve ya benim ne yapmam gerekio bilmiorum lütfen bana bir yol gösterin |
![]() |
![]() |
|