![]() |
Erkekler Kalın Pijamalarla Uyuyan Kadınlar İçin Ne Düşünüyor Merak Ediyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Kalın Pijamalarla Uyuyan Kadınlar İçin Ne Düşünüyor Merak Ediyor Musunuz?Erkekler kalın pijamalarla uyuyan kadınlar için ne düşünüyor merak ediyor musunuz? Çoğu erkek kalın ya da ayıcıklı pijamayla uyuyan kadınlar için ne düşünüyor? İşte sorunuzun yanıtını verebilecek, internet ortamında dolaşan "Lütfen pijama giyme KADINIM!" başlıklı bir yazı ![]() ![]() *Lütfen pijama giyme KADINIM !* Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere ![]() ![]() "Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca ![]() ![]() ![]() "Kan testi yaptıralım o zaman" dedim ![]() ![]() Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım ![]() ![]() Yok kardeşim! Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi ![]() Kabus gibi, dalga geçer gibi ![]() Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor ![]() Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde? Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele? Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi ![]() ![]() Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz ![]() ![]() ![]() Oh ne âlâ ![]() Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum ![]() ![]() ![]() "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin ![]() ![]() "Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyince de gülüyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana: "Yuh odun!" dersiniz ![]() Pijama çekici değil ![]() ![]() ![]() İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu? Öbürlerine ne denmiş? Gecelik! |
![]() |
![]() |
|