![]() |
İlişkide Sorunlar Nasıl Düzelir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Sorunlar Nasıl Düzelir?Bir bebek gibi düşünün ilişkinizi ![]() ![]() ![]() Eğer aranızdaki aşk gerekli emek anlamdıysa gerekli saygı ve sevgiyi bulmadıysa ilerleyemez en başında böyledir ![]() ![]() İlişki de sorun çıkaran kişi öncelikle yapması gereken adımları atmalıdır ![]() ![]() ![]() Sorunların çözülmesi için eğer siz kırılan tarafsanız ve kıran taraftan size cevap gelmiyorsa eşinize bir büyüklük ve sevginize aşkınıza bir büyüklük edip gurur hele ki sakın aranıza sokmadan bunu halletmeye bakmalısınız ![]() Sorunlarınızı çözerken de sakin olmalı birbirinize yüksek ses tonları kullanmamalısınız ![]() Yaptığınız hatanın farkında olup kıran taraf ve kırılan tarafta kıran tarafın daha da üstüne gitmeyin kısa zamanda konuyu ört bas etmelisiniz ![]() ![]() Bir arkadaşınız geliyor erkek arkadaşıyla olan sorununu size anlatıyor ve siz ben olsam öyle yapmazdım ben olsam o kadar kızmazdım diyebiliyorsunuz mesela ya da sizin erkek arkadaşınızla aranızda olan bir durumu arkadaşınızla paylaşıyorsunuz o da size ben olsam öyle tepki vermezdim öyle demezdim gibi yorumlarda bulunabiliyor ![]() Bunlar farklılıklar işte sorunu sizin ne kadar büyüttüğünüz ya da ne kdar küçülttüğünüze bağlı ![]() ![]() Bunu aşamazlar kadınlarda da hemen her şey kırılabilme duygusallıkları ve inceliklerinden dolayı ![]() ![]() Bunlar üzerinden eğer bakarsak gerçekleri ele alıp yine sorunlu gibi birbirinize bağırıp çağırıp değil sakince hatayı bulup hatanın neden çıktığını bir daha olmaması için yapmanız gerekenleri birbirinizden özür dileyip birbirinizin gönlünü almayı yapabiliyor olmanız lazım ![]() Ve önemli bir nokta daha sorunlarınız ailelerinize yansıtmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Davranışlarınızı kontrol etmelisini ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|