Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatta, ister, kadınlar

Kadınlar Ne İster Bu Hayatta ?

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlar Ne İster Bu Hayatta ?

Her kadının istekleri vardır
Ben ben ben
Ben şimdi dışarı çıkıp güzelce yeni sezon kıyafetlerinden alışveriş yapmak istiyorum mesela
Eşimin yanında olamk, onunla güzel bir yerde yemek yemek gezmek istiyorum

Eşime sarılmak, ondan güzel sözler duymak
Her bayan eşinden beker ve ister bunları değil mi?
bunlar kadının ruhunu okşayan şeylerdir
Özellikle güzel sözler duymak kadınları şımartır ve duygulandırır
Zaten yapımızda olan duygusallık daha da büyür ve mutluluğumuz hat safhalaa dek yürür
Çok büyük mutluluklar ben hayattan dilemedim beklemedim arklar
Olduğum duruma her zaman şükür ettim Aileme, hayatıma, eşime
Kadınlar olarak bizler hep azla kanaati biliriz
Ve şükürle mutluluklarımızı artırırız
Kadınların genelinde bu duygunun olduğunu ya da olduğunu bilmeyenlerinde içinde gizlediğine inanıyrm
Büyük mutluluklarımız yok bizler ufacık şeylerden kocaman mutluluklar elde edebilicek mucizevi canlılarız
Ve aynı şekilde bir filmde duygulu sahne görüp hemen gözlerinden yaş akıtabiliek kadar da inca ruhlu
İşte bir kadında bu ruhunun sevilmesini bekler, eşinden özellikle aşk dolu anlar sevgi dolu sözler bekler
Güzel giyinmek eşine güzel görünmek ister Sadakat ister

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com