![]() |
Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Kim O
|
![]() Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Herkez mutlaka başkalarının mutlu olması için bir şeyler yapar siz peki kendi mutluluğunuz için bir şeyler yapıyormusunuz cevaplarınızı bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
• tußα •
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?şarkı söyLedim :D
*`Şimdi herkese iyiliği dokunan bir gülümseme suratımda; Kime sövsem sevdiğim oluyor ![]() ![]() Kimi sevsem el ![]() ![]() İster çocukluk de, ister delilik ![]() ![]() ßen herşeye ![]() ![]() ßen herkese ![]() ![]() ßen sana rağmen seni seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?en yakın arkaDasmLa sineMaya qttm (: c0k qzeLdi (:
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?hiçbirşey yapmayarak tembellikle mutlu oldum yafff ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?internete girdim şu bir haftadır mutlu olmak için hiç bişey yapmadım yapamadım daha doğrusu(halda öyle=( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?fb f0rmaMı qiYdim (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Akla gelecek her şeyi ama nafile ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Berna
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Aslında hiçbir şey yapmadım ![]() ![]() ![]() sadece foruma girdim sevdiklerimi görmek için, bu da beni mutlu etmeye yeter sanırım :)
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Çok beğendiğim hüzünlü bir aşk hikayesini sizlerle paylaşmak için forumsinsiye yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?bol bol sigara içtim ve inanılmaz keyif aldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?![]() ![]() yeğeniimi görmeye, onunla oynamaya gittim ve çok mutu ettii bu bni :) özledm ve özledndimi bilmkte mtlu etti beni :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
1die
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?yegenımle valıdeye para verdım gıdın dedım orduevinde yiyin için bayıla bayıla gitmişler ben uyuyordum kalktıgımda anlattılar yalan sölemezler ama söledılerse şayet parayı kırışmışlardır o kesın
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Sanırım hiçbişey yapmadım yapcak bişey olmadığı için :(
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?kendi kendime muhabbet ettim kendimi kırdım geçirdim en iyi ve en çok sevdiğim şey
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Son 24 Saat İçinde Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yaptınız?Mutsuz etmek için çok şey yaptım, ![]() Ama sabah sünger bob'u izledim bugün tek güldüğüm an o an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|