![]() |
İspanak Ve Koca ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Ve Koca ;)ISPANAKLA KOCA TESTİ : Kadın akşam işten çıkar ![]() ![]() ![]() Koştura koştura eve döner ![]() ![]() değiştirir ![]() ![]() sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir ![]() ![]() O DA NE! YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR ![]() ![]() ![]() Yoğurtsuz ıspanak olmaz ![]() almasını söyler ![]() İşte "Kocadan Kocaya" değişen cevaplar: 1)Ben geç geleceğim ![]() ![]() 2)Ben geç geleceğim ![]() ![]() olmaz ki ![]() kaçırsam olmaz ![]() ![]() yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız (Aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca, ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca ![]() ![]() 3)Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4)Mendebur kadın, ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("Kazma" tipi koca) 5)Igggghhhh, yine mi ıspanak ![]() 6)Tamam alırım (Monotonlaşmış koca) 7)Tamam alırım, başka bişey lazım mı? (Normal koca) 8)Tamam hayatım alırım, başka bi isteğin var mı? (Olması gereken koca) 9)Amannn ıspanakla mı uğraştın? Ah canıımm, yapmadıysan bırak ya, dışardan söyleyelim, ya da dışarda yiyelim (Süper koca) |
![]() |
![]() |
|