Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biterse, ümitlerde

Ya Ümitlerde Biterse!

Eski 07-28-2007   #1
suskun

Ya Ümitlerde Biterse!

“Güzel olan hiçbir şey eskimez” dedi dostum İncecik bir sızı duydum, sustum
Gözlerimi kapayıp kana kana içtim kelimelerini Eskimiyordu hiç, biliyordum
Senin gözlerimde hiç eskimediğin, eskimeyeceğin gibi

Ben seni bulmak için tüm dünyayı dolaşabilirdim ama sen buldun beni
Bende kaybettiğim beni Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum
Korktukça kaçıyorum senden, kaçabildiğim kadar uzağa
Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra
Ben de kalemimi elime alıp yazıyorum Tükenmez kalemim tükeniyor,
konuşan dilim lal oluyor, anlatamıyorum seni kağıtlara

Yaşam aşk rengine büründükçe dağlar hasrete yükleniyor Dağlar taşır mı bu yükü bilmem ama ben eziliyorum hasretten Aşkın tedavisi yok mu? Acılar çekiyoruz ve tel tel kopuyor hayat ellerimizden Uzanıyorum, tutamıyorum kopan ipleriDur ve bak şimdi geçmişe Neredeyiz? Başta mı, sonda mıyız, yoksa bu sokağın adı aşk çıkmazı mı?

Her bahar bir başlangıç ve her güzel şey umuda yeni bir adım Hadi çıkalım saklandığımız kuytudan Sobelendik çoktan Çıkalım ve geçen bahar gibi umudumuzu uçuralım kendi gökyüzümüzde bu bahardaİzin verelim martı seslerine, çekelim içimize çiçek kokularını papatya bahçemizdeHadi çıkalım saklandığımız kuytudan ve kaçalım bu dünyadan

YoruldukYıprandıkAma her bahar umut demek halaUmudum var ama yine de gözlerim yanıyorGöz pınarlarım kuruyuncaya kadar ağlıyorumSonra yüreğimde ebem kuşağı çıkıyor Her renkte seni görüyorum Mavi hayallerimizi, sarı bizi ısıtan güneşi çağırıyor aklıma

Tut ki bu bahar da diğer baharlar gibi bitsin Ne çıkarKaç bahar kaldıysa ömrümde benim o kadar umudum var

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #2
okaliptus

Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum
Korktukça kaçıyorum senden, kaçabildiğim kadar uzağa
Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra

YoruldukYıprandıkAma her bahar umut demek halaUmudum var ama yine de gözlerim yanıyorGöz pınarlarım kuruyuncaya kadar ağlıyorumSonra yüreğimde ebem kuşağı çıkıyor Her renkte seni görüyorum Mavi hayallerimizi, sarı bizi ısıtan güneşi çağırıyor aklıma

teşekkürler suskun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #3
suskun

ben teşekkür ederim okaliptus
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #4
bbk

yapıcağım tek şey ellerine sağlık güzelmiş suskun demek olucak heralde:)
hepsi birbirinden güzel ve bi okadarda hislendirici şeyler

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #5
suskun

benimde yapabileceğim tek şey canı gönülden size teşekkür etmek:))açtığım konuları özenle okuyup yorumlarınızı eksik etmediğiniz için çok sevindim:)sağolun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #6
okaliptus

okadar güzel baslıklar acıyorsunki suskun, bakmadan gecmek mümkün değil zaten :)

hele hele son zamanlardaki ruh halimle bu kadar uyumluyken bu baslıklar :)

teşekkürler emegin için :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #7
suskun

Açtığım konuları takip ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim size:))Eğer ruh haliniz bu şiirlerle bağdaşıyorsa demekki sizin içinizi daha çok karartıyorumbu yüzden kusuruma bakmayınİnş kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz:)derdinizin ne olduğunu bilemem fakat benim suskunca bir sözüm vardır herzaman sölerim "değer verdiğin kişi eğer bu değeri bilmiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın"

Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-29-2007   #8
black_R-O-S-E

Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum

gerçekten okadar güsell yazıların varki başlıklar insanı kendine çekio zaten çok saol çok güsell olmuş

Eski 07-29-2007   #9
suskun

çok teşekkür ederim black rose beğendiğine sevindim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-29-2007   #10
okaliptus
Icon7

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Açtığım konuları takip ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim size:))Eğer ruh haliniz bu şiirlerle bağdaşıyorsa demekki sizin içinizi daha çok karartıyorumbu yüzden kusuruma bakmayınİnş kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz:)derdinizin ne olduğunu bilemem fakat benim suskunca bir sözüm vardır herzaman sölerim "değer verdiğin kişi eğer bu değeri bilmiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın"

Teşekkürler
:) teşekkür ediyorum suskun , emin ol içimi karartmıyorsun :) duygularıma tercüman olan şiirleri yayınlayıp, tam tersine yalnız olmadıgımı hissetmeme sebep olup, rahatlatıyorsun beni :) saol gercekten :) demekki birileri bi yerde aynı seyleri yasamıs, yani beni anlayan benimle (ne yazıkki) aynı duyguları yasamıs olan birileri var bi yerlerde , bu hafifletiyor sıkıntımı emin ol :)

emeğine saglık :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-29-2007   #11
okaliptus

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi

Teşekkürler

:) teşekkür ediyorum suskun , emin ol içimi karartmıyorsun :) duygularıma tercüman olan şiirleri yayınlayıp, tam tersine yalnız olmadıgımı hissetmeme sebep olup, rahatlatıyorsun beni :) saol gercekten :) demekki birileri bi yerde aynı seyleri yasamıs, yani beni anlayan benimle (ne yazıkki) aynı duyguları yasamıs olan birileri var bi yerlerde , bu hafifletiyor sıkıntımı emin ol :)

emeğine saglık :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-29-2007   #12
suskun

Böyle düşünmene sevindim ozaman:))Senin için güzel eklemeler yapacağıma emin olabilirsinGerçi nekadar güzel olacağına sizler karar verirsiniz:))Şunuda söylemeliyimki bu dünyada hiçkimse için bu kadar şiddetli bir özlem duyulmaz,düşünülmez en azından değmez diye düşünüyorumSizi anlayabiliyorum,inanın sizin durumunuzda olan şu dünyada onbinlerece kişi vardırNekadar sizi bu konuşmalarımla rahatlatabilirim bilmiyorum belkide okuyup geçiyosunuzdur ama temennim biran önce nş sorunlarınızı çözer mutlu olursunuz:))
tEŞEKKÜRLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-29-2007   #13
okaliptus

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Böyle düşünmene sevindim ozaman:))Senin için güzel eklemeler yapacağıma emin olabilirsinGerçi nekadar güzel olacağına sizler karar verirsiniz:))Şunuda söylemeliyimki bu dünyada hiçkimse için bu kadar şiddetli bir özlem duyulmaz,düşünülmez en azından değmez diye düşünüyorumSizi anlayabiliyorum,inanın sizin durumunuzda olan şu dünyada onbinlerece kişi vardırNekadar sizi bu konuşmalarımla rahatlatabilirim bilmiyorum belkide okuyup geçiyosunuzdur ama temennim biran önce nş sorunlarınızı çözer mutlu olursunuz:))
tEŞEKKÜRLER

ben teşekkür ediyorum iyi dileklerin için :) hayat karsımıza ne cıkarırsa cıkarsın, yine devam ediyor, o yuzden üzülmeyi bıraktım, özlüyorum ama üzülmüyorum artık :) bakalım karsımıza daha neler cıkıcak öyle değil mi :) gecmişi gecmişte bırakıp, ileri bakmak lazım, bende elimden geldiğince yapmaya calısıyorum bunu :) özlesem de, içim acısada ara sıra , elimden geldiğince yapıyorum :) teşekkürler suskun :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com