![]() |
Ya Ümitlerde Biterse! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Ya Ümitlerde Biterse!![]() “Güzel olan hiçbir şey eskimez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapayıp kana kana içtim kelimelerini ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gözlerimde hiç eskimediğin, eskimeyeceğin gibi ![]() ![]() ![]() Ben seni bulmak için tüm dünyayı dolaşabilirdim ama sen buldun beni ![]() Bende kaybettiğim beni ![]() ![]() ![]() ![]() Korktukça kaçıyorum senden, kaçabildiğim kadar uzağa ![]() ![]() ![]() Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra ![]() ![]() ![]() Ben de kalemimi elime alıp yazıyorum ![]() konuşan dilim lal oluyor, anlatamıyorum seni kağıtlara ![]() ![]() ![]() Yaşam aşk rengine büründükçe dağlar hasrete yükleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bahar bir başlangıç ve her güzel şey umuda yeni bir adım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tut ki bu bahar da diğer baharlar gibi bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum ![]() Korktukça kaçıyorum senden, kaçabildiğim kadar uzağa ![]() ![]() ![]() Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra ![]() ![]() ![]() Yorulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler suskun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() yapıcağım tek şey ellerine sağlık güzelmiş suskun demek olucak heralde:) hepsi birbirinden güzel ve bi okadarda hislendirici şeyler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() benimde yapabileceğim tek şey canı gönülden size teşekkür etmek:))açtığım konuları özenle okuyup yorumlarınızı eksik etmediğiniz için çok sevindim:)sağolun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okaliptus
|
![]() okadar güzel baslıklar acıyorsunki suskun, bakmadan gecmek mümkün değil zaten :) hele hele son zamanlardaki ruh halimle bu kadar uyumluyken bu baslıklar :) teşekkürler emegin için :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Açtığım konuları takip ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim size:))Eğer ruh haliniz bu şiirlerle bağdaşıyorsa demekki sizin içinizi daha çok karartıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
black_R-O-S-E
|
![]() Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum ![]() gerçekten okadar güsell yazıların varki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
okaliptus
|
![]() Alıntı:
emeğine saglık :)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okaliptus
|
![]() Alıntı: suskun tafarından gönderildi ![]() Açtığım konuları takip ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim size:))Eğer ruh haliniz bu şiirlerle bağdaşıyorsa demekki sizin içinizi daha çok karartıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :) teşekkür ediyorum suskun , emin ol içimi karartmıyorsun :) duygularıma tercüman olan şiirleri yayınlayıp, tam tersine yalnız olmadıgımı hissetmeme sebep olup, rahatlatıyorsun beni :) saol gercekten :) demekki birileri bi yerde aynı seyleri yasamıs, yani beni anlayan benimle (ne yazıkki) aynı duyguları yasamıs olan birileri var bi yerlerde , bu hafifletiyor sıkıntımı emin ol :) emeğine saglık :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
suskun
|
![]() Böyle düşünmene sevindim ozaman:))Senin için güzel eklemeler yapacağıma emin olabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tEŞEKKÜRLER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
okaliptus
|
![]() Alıntı:
ben teşekkür ediyorum iyi dileklerin için :) hayat karsımıza ne cıkarırsa cıkarsın, yine devam ediyor, o yuzden üzülmeyi bıraktım, özlüyorum ama üzülmüyorum artık :) bakalım karsımıza daha neler cıkıcak öyle değil mi :) gecmişi gecmişte bırakıp, ileri bakmak lazım, bende elimden geldiğince yapmaya calısıyorum bunu :) özlesem de, içim acısada ara sıra , elimden geldiğince yapıyorum :) teşekkürler suskun :) |
|
![]() |
![]() |
|