![]() |
Işıkları Açmadıın İçin Memnun Musun |
![]() |
![]() |
#1 |
crazydream
|
Işıkları Açmadıın İçin Memnun Musun![]() ![]() İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış ![]() ![]() Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() yaaaa böle bşi olmuş mu acep yaahhhhh yaasık yaaa ama amma da hetyecan olmuştur ama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() aa bu şey efsaneler die bi internet sitesi var oradan alın tı yapmışsın amaguzel gene de ben de yollamıştım bunu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() çok iLqinçç ![]() ![]() ![]() "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?"
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
efobedo
|
![]() ürperdim şimdi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Hakikaten korku filminden bir senaryo anlatılmış sanki xD Beğendim :)) ~~ |
![]() |
![]() |
|