![]() |
Sustum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Sustum!![]() Ben giderken ardımdan baktın öylece ![]() Oturduğun koltuğa gömülmüştün sanki ![]() ![]() ![]() Gidiyordum Dur demiyordun ![]() Durmuyordum ![]() Seni bekliyordum ![]() Ölmeyi dilediğim nadir anlardandı… Kızgınlığını, dargınlığını hatta belki nefretini alıp sırtıma, öylece kaldım hayatın tam ortasında ![]() ![]() Burada kal, yaşam burada demedin ![]() Dışarı çıktığın an nefes alamazsın demedin ![]() Ölürsün demedin ![]() Öldüm… Her hareketimde yalvardım sana ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyordum ![]() Dur demiyordun ![]() Hoşça Kal dedim son gücümle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıdan çıktığımda dünya değişmişti sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra yürüdüm ![]() Yürüdüm ![]() Yürüdüm ![]() Ne halin varsa gör dedin ![]() Ne halim varsa gördüm ![]() Ölsem, ölsem, ölsem ![]() ![]() ![]() Kaçsam, gitsem, kaçsam ![]() ![]() ![]() Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik ![]() ![]() ![]() Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm ![]() ![]() ![]() Sövdüm, sövdüm, sövdüm ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|