![]() |
İnadına Seveceğim! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() İnadına Seveceğim!![]() İşte; bu gecede yanlızım,yine dilimde aynı sözcükler ![]() ![]() Yüreğimde aynı hüzün,yine karanlığa teslim olmuş yanlızlığım ![]() ![]() ![]() Yine sana, gel diyeceğim biliyorum,gelmeyeceksin ![]() ![]() ![]() İnadına düşüneceğim seni inadına,inadına seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşi bilirsin hep aynı yerden doğar, Bazen ılık,bazen sıcak,bazen de yakar ![]() Kimi gün bulutlar saklasa da,bilirsin ki ardında bir gerçek var ![]() ![]() ![]() ![]() İşte; sende benim gözlerimde öyle doğdun Bazen ıslak,bazen kederli,bazen de ışıl ışıldın ![]() Bir an gözlerimi kapatsam da,bilirsin ki ardında sen vardin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak, işte yine çocuk oldum,ağladım karşında ![]() Hadi saçlarımı okşa ellerimi tut ![]() Yoksa,yok olup gideceğim kahrımdan ![]() ![]() Yine sana gel diyecegim,biliyorum gelmiyeceksin ![]() ![]() Inadina düsünecegim seni inadina,inadina sevecegim ![]() ![]() ![]() ![]() Yine anıları çıkartacağım yüreğimden,sereceğim önüme ![]() ![]() O güzel günleri bir bir buruşturup atacağım çöptenekelerine ![]() ![]() Sonra albümden resimlerini ayıracağım tek tek ![]() Parçalayıp yırtacağim, ![]() ![]() O da bana verdiğin ilk resmin ![]() Yine damarlarımdan, damla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gene sana gel diyeceğim, biliyorum,gelmeyeceksin ![]() İnadına düşüneceğim seni, inadına inadına seveceğim ![]() ![]() Şimdi sevgilim bir başıma doruğundayım sensizliğin ![]() Yüreğim utanır seni özlemekten,aydan parlak gözlerin Çocuk gülüşlerin gelir aklıma,ellerim tutar ağlayamam ![]() Evet acı çektiğim doğru,seni sevmenin bedelidir bu ![]() ![]() Sana gene gel diyecegim, biliyorum gelmiyeceksin ![]() ![]() ![]() Inadina düsünecegim seni inadina, inadina sevecegim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Evet acı çektiğim doğru,seni sevmenin bedelidir bu ![]() ![]() Sana gene gel diyecegim, biliyorum gelmiyeceksin ![]() ![]() ![]() Inadina düsünecegim seni inadina, inadina sevecegim ![]() ![]() ![]() teşekkürler suskun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|